Acasa » Ansamblu » Louisiana Residence 2
Persp_10

Louisiana Residence 2

Proiectul Louisiana Residence este deja la a doua faza! Din moment ce primul a inregistrat un real succes in randul cumparatorilor, am decis sa venim pe piata cu proiectul urmator: Lousiana Residence 2.

Putem spune ca cele doua casute duplex beneficiaza de un adevarat spectacol de arhitectura, care cu siguranta vor atrage toate privirile! Caracteristicile distincte, combinate cu designul deosebit, te fac sa te bucuri atunci cand descoperi casa.

Inca de la inceput, proiectul se anunta a fi un adevarat succes, deoarece intruneste toate calitatile necesare unui proiect de top. Ansamblul este compus din doua vile duplex, cu un regim de inaltime Parter+Etaj+Pod (parter 68 mp, etaj 57 mp, pod 26 mp). Ai nevoie de mai mult spatiu? Iti mai oferim o gradina in suprafata utila de 150 mp. In cazul in care aveti copii, gradina poate fi un loc perfect pentru joaca! Mai mult de-atat – sunt disponibile si locuri de parcare pentru fiecare unitate locativa in parte.

Asa cum v-am obisnuit, vilele se vor preda la stadiul complet finisat, iar materialele sunt de cea mai buna calitate. Printre acestea, enumeram: placaje ceramice cu gresie si faianta (in bucatarii si in grupurile sanitare), pardoseli placate cu parchet laminat, usi interioare celulare, centrala termica, calorifere de otel, ferestre cu tamplarie PVC si geamuri termopan, contoare separate la utilitati, usa metalica de acces, sistem termo la exterior, acoperis cu tabla tip Lindab.

Ceea ce caracterizeaza ansamblul Louisiana Residence 2 este arhitectura exterioara moderna, precum si modul de finisare si utilare corespunzatoare, care vor asigura viitorilor rezidenti sume modice la intretinere.

In imediata apropiere, regasim si punctele de interes necesare unei vieti confortabile de familie: supermarket-uri (Mega Image, Lidl, Carrefour), centre si galerii comerciale, unitati spitalicesti, piete agro-alimentare, banci comerciale si alte institutii publice.

Plata se face fie prin programul de creditare Prima Casa, fie prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale sau, desigur, prin sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier.

Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite, echipa noastra va ofera consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca! Pentru orice fel de informatii, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari!