Acasa » Ansamblu » Oltenitei Park Residence
vedere_sos-oltenitei_1

Oltenitei Park Residence

Va prezentam cel mai nou proiect imobiliar – Oltenitei Park Residence. Ansamblul este compus din doua blocuri a cate 87 de unitati locative, si are un regim de inaltime P+4 niveluri. Oltenitei Park Residence s-a consacrat deja ca brand in dezvoltarea imobiliara din Zona de Sud a Capitalei si, totodata, a ridicat standardele de calitate si confort ale ansamblurilor de locuinte proiectate si construite.

Ansamblul propune o arhitectura exterioara noua si atragatoare, apartamente decomandate cu suprafete generoase si compartimentari extrem de utile, suprafete vitrate mari, locuri de parcare subterane si supraterane. Practic tot ceea ce este nevoie pentru un trai confortabil si modern, pentru absolut toate tipurile de familii. Oltenitei Park Residence este amplasat intr-o zona de interes si se afla in plina dezvoltare urbanistica. Aceasta zona va oferi viitorilor rezidenti acces rapid si facil la intreaga infrastructura a orasului: mijloace de transport (metrou, RATB, maxi-taxi, tramvai), unitati de invatamant pentru toate varstele, piete agro-alimentare (Piata Berceni, Piata Sudului), centre comerciale (Mall Sun Plaza, Vitantis Shopping Center), supermarket-uri (Mega Image, Lidl, Carrefour), precum si centre de divertisment si petrecerea timpului liber.

Ansamblul propune un numar de 174 de unitati locative, atat garsoniere si apartamente cu 2 camere, cat si apartamente cu 3 camere, cele din urma avand terase proprii. Se vor preda la stadiul de finisare completa, „la cheie”, si vor include toate dotarile necesare, astfel incat dumneavoastra sa nu fiti nevoiti sa aduceti decat mobila. Finisajele interioare includ: usa metalica de acces antiefractie, usi interioare celulare in ton cu pardoseala, placaje ceramice (gresie si faianta) in bucatarii si in grupurile sanitare, pardoseli placate cu parchet laminat, obiecte sanitare moderne, zugraveli lavabile, ferestre cu tamplarie PVC si geamuri termopan, centrala termica + calorifere de otel.

Pnetru achizitia unui imobil in cadrul acestui ansamblu, noi va punem la dispozitie diverse modalitati de plata, asa cum v-am obisnuit: intreaga paleta de credite imobiliare si ipotecare din oferta bancilor comerciale, plata prin programul de creditare Prima Casa, sau plata prin sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier.

Pentru persoanele interesate sa acceseze credite, consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca este din partea noastra!

De asemenea, asa cum  v-am obisnuit, la plata cash aveti o reducere de 5%. Va asteptam cu drag la vizionare!