Acasa » Ansamblu » Provis Residence
PERSPECTIVA 1 ver 2

Provis Residence

Stiti c-am mai vorbit noi despre casele la pret de apartament? In cazul in care iti doresti o locuinta mai mare, intr-o zona linistita si fara poluare, noi iti prezentam casa perfecta pentru tine! Este vorba despre un nou ansamblu rezidential – Provis Residence! Vila este compusa din Parter + Etaj + Mansarda. Ai nevoie de mai mult spatiu? Iti mai oferim o terasa + gradina. In cazul in care aveti copii, gradina poate fi un loc perfect pentru joaca! Mai mult de-atat – sunt disponibile si locuri de parcare pentru fiecare unitate locativa construita in parte.

Unitatile locative se vor preda la stadiul complet finisat. Materialele sunt de cea mai buna calitate si includ: placaje ceramice cu gresie si faianta, pardoseli placate cu parchet laminat, usi interioare celulare, centrala termica proprie, calorifere de otel, ferestre cu tamplarie PVC si geamuri termopan, contoare separate la utilitati, usa metalica de acces antiefractie.

Ce caracterizeaza ansamblul Provis? Arhitectura exterioara si compartimentarile. De asemenea, modul de finisare si utilare corespunzatoare vor asigura cu siguranta viitorilor rezidenti sume modice la intretinere.

Desigur, complexul rezidential este amplasat intr-o zona de vile, care se afla pe Soseaua Oltenitei. Accesul la reteaua de transport in comun este rapid si facil. In aceasta zona se gasesc si alte puncte de interes necesare unei vieti de familie confortabile, cum ar fi: supermarket-uri (Mega Image, Lidl, Carrefour), centre si galerii comerciale, unitati spitalicesti, piete agro-alimentare, banci comerciale, precum si alte institutii publice.

Pentru cei care doresc sa acceseze credite, noi va oferim consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca. Acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru orice fel de informatii, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii departamentului nostru de vanzari!

Plata se face fie prin programul de creditare Prima Casa, fie prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale sau prin sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier.

Tu ce mai astepti? Haide la o vizionare!