Acasa » Ansamblu » Select Residence
Untitled1

Select Residence

Noul ansamblu rezidential de vile insiruite isi face simtita prezenta in Zona de Sud a Capitalei. Select Residence este amplasat pe Soseaua Oltneitei, si aceasta investitie include constructia a 6 unitati locative, cu un regim de inaltime P+1+M. Compartimentarea interioare ingenioasa si echilibrata va multumi, in mod cert, toti cumparatorii!

Ansamblul dispune de o amplasare excelenta, cu acces rapid (7-8 minute) la transportul in comun, drumuri asfaltate si infrastructura complete.

De asemenea, toate unitatile locative sunt bransate la utilitatile orasului (apa curenta, gaze naturale, curent electric, canalizare), si sunt contorizate individual, pentru o cat mai buna eficienta a costurilor de intretinere si mentenanta.  Arhitectura este practica si foarte utila, precum si curtea interioara, ofera o functionalitate excelenta intregului ansamblu. In cazul in care sunteti in cautarea unei locuinte spatioase si atent finisata, Select Residence este ideal!  Printre finisajele de care dispune, amintim: centrala proprie, calorifere de otel, usi interioare (in ton cu pardoseala), tamplarie PVC cu geam termopan, gresie si faianta (in bucatarii si in grupurile sanitare), parchet laminat, obiecte sanitare in baie. Mai mult de-atat: dumneavoastra aveti posibilitatea de a va alege finisajele, dupa propriile gusturi si nevoi. Aici veti avea o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul si usile interioare, in cazul in care rezervarea se face din timp.

Totodata, aici gasim si puncte de interes necesare unei vieti de familie confortabile: supermarket-uri, unitati spitalicesti, piete agro-alimentare, banci comerciale si alte institutii publice.

Modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie sunt multiple si diverse:

  • Plata prin programul de creditare Prima Casa;
  • Plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale;
  • Sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier.

Pentru orice fel de informatii aditionale, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu managerul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari. Va asteptam cu drag!