Acasa » Media » Cum sa iti amenajezi bucataria anul acesta?
vv

Cum sa iti amenajezi bucataria anul acesta?

Majoritatea dintre noi consideram bucataria drept cea mai importanta incapere a casei, deoarece aici se reunesc toti membrii familiei.  Aceasta trebuie sa fie curata, atent organizata si confortabila.  Ce este de facut pentru a intruni toate aceste criterii? In primul rand, este necesar sa fie functionala, dar sa si reflecte personalitatea celui care o detine. Cu totii cunoastem vorba “Detaliile fac diferenta”, nu-i asa? Bucataria dorita poate fi obtinuta numai atunci cand punem suflet in decoratiuni.

Inca din luna ianuarie a acestui an, stilurile vintage, rustic si clasic au fost declarate cele mai reprezentative in ceea ce priveste amenajarile bucatariei. Asa cum ne sfatuiesc si specialistii, pentru a reda complet aceste stiluri trebuie sa alegem decoratiunile cu mare grija! Sa le luam pe rand.

Stilul vintage este caracterizat prin antichizarea mobilierului si prin culorile pastelate, brodate cu diferite motive florale sau dantelate. Pentru a improspata atmosfera, puteti opta pentru flori proaspete, pe care sa le asezati in diverse colturi ale casei.

vintage

Atunci cand vorbim despre stilul clasic, este de la sine inteles ca ne referim la culorile naturale, care abunda de caldura si intimitate. in ceea ce priveste mobilierul, putem alege cu incredere lemnul masiv, de culoarea cafelei cu lapte sau, de ce nu, de culoarea untului.  O bucatarie clasica niciodata nu se va demoda!

clasic

Stilul rustic poate fi usor confundat cu stilul clasic, deoarece mobilierele pot fi inspirate din piesele traditionale romanesti. La fel ca si la stilul clasic, mobilierul poate fi din marmura sau lemn masiv, vechi, de culori deschise, temperate si naturale. Totodata, va puteti accesoriza bucataria cu diverse textile sau obiecte de design interioare.

rustic