Acasa » Stiri imobiliare » Pulsul chiriilor din marile orase
chirie

Pulsul chiriilor din marile orase

Preturile chiriilor din Bucuresti atat in ceea ce priveste garsoniere, cat si in ceea ce priveste apartamentele cu 2 camere, depasesc cu mult oferta existenta pe piata. In Capitala, o garsoniera nemobilata, in zona de nord, poate fi inchiriata cu 150 de euro lunar, iar in Rahova-Margeanului, o garsoniera mobilata o regasim la pretul de 180 de euro lunar. Referitor la preturile apartamenntelor bicamerale si tricamerale, acestea pornesc de la 200 de euro pe luna.

O garsoniera din Timisioara, in suprafata totala de 45 metri patrati utili, situata in zona Complex Studentesc, o puteti inchiria pentru 150 de euro pe luna, aceasta fiind complet utilata si mobilata. Tot aici, viitorii locatari vor beneficia si de o curte amenajata comuna.

O alta garsoniera, de data aceasta situata in Brasov, nemobilata si cu centrala proprie, poate fi inchiriata pentru suma de 125 de euro pe luna. In acelasi timp, un proprietar isi inchiriaza apartamentul bicameral, in suprafata totala de 49 de metri patrati utili, incepand de la suma de 170 de euro lunar.

In Iasi, garsonierele nemobilate pot fi inchiriate incepand de la pretul de 130 de euro pe luna. Tot aici, proprietarii dau spre inchiriere un apartament cu 2 camere, mobilat si utilat, cu un pret de 150 de euro pe luna.