Despre noi

Infiintat in anul 2008, portalul Apartamente-Oltenitei.ro este dedicat in exclusivitate celei mai mari artere din Zona de Sud a Capitalei, precum si a ariilor invecinate. Avand punctul de plecare in piateta delimitata de Calea Serban Voda- Soseaua Viilor, Soseaua Giurgiului si Cimitirul Bellu, Soseaua Oltenitei strabate intreg cartierul Berceni trecand pe langa puncte importante de interes ale zonei de sud ( cimitirul catolic, parcul Oraselul Copiilor, Sun Plaza, Aparatorii Patriei) si se termina la intrarea in orasul Popesti Leordeni. De-a lungul sau si in ariile invecinate, se prezinta nenumarate oportunitati imobiliare ( rezidential, comercial sau birouri) ce sunt prezentate in portalul Apartamente-Oltenitei.ro.

Dedicat cu precadere ansamblurilor rezidentiale din aceasta arie geografica, portalul militeaza pentru prezentarea diversitatii tipurilor de imobile si a stilurilor de viata. Astfel, se regasesc proprietati imobiliare intinse pe o paleta de proprietati infinite, de la garsoniere simple si duble, studiouri si apartamente cu 2 camere, trecand prin apartamente cu 3 si 4 camere, penthouse-uri, precum si locuinte individuale (vile single, duplex sau insiruite).

Desi piata imobiliara se raporteaza la cel mai bun pret de vanzare, acest principiu nu este unul universal valabil, Compania Premier propunandu-si sa ofere, inainte de toate, oferte tangibile tuturor categoriilor de cumparatori.